Sant Jordi 2018

Aquest curs els alumnes de primer d’ESO han manipulat diferents programes per editar vídeos i els han volgut mostrar els seus companys al llarg de la diada de Sant Jordi.

Després de fer un taller de hip-hop “Rimant rumors“, els alumnes de l’S1A van crear la seva cançó. Es tracta d’un rap que ajuda a desmuntar rumors i prejudicis vinculats amb la diversitat cultural, dins del marc del Bernat Metge i la Verneda. Us enllacem el videoclip de La Verneda mola i el Bernat Metge està de moda!

Per treballar la poesia d’una manera més activa i visual aquest any els alumnes de l’S1C i l’S1D van crear videolits. Un videolit és una càpsula audiovisual que s’articula a partir d’un text literari.

A partir d’aquests projectes de creació van conèixer poetes com Miquel Desclot, Joana Raspall, Josep Carner, Núria Albó, Apel·les Mestres, Joan Salva- Papasseit i, molt especialment, Miquel Martí i Pol.

L’objectiu era gaudir de la poesia tot manipulant-la i havien de presentar una càpsula on aparegués el títol de la poesia i el nom de l’autor. Els estudiants havien de recitar els poemes i acompanyar-los amb imatges.